*: verplicht veld

Bestellen

Vishandel Depaepe
Knokkestraat 20A
8301 Knokke-Heist
050 51 13 16

Bel ons gerust op, wij noteren met plezier uw bestelling. De bestelling is pas definitief geregistreerd nadat u een bevestigingsemail met bestelnummer gekregen heeft.

Wij werken enkel met verse producten waarvan de prijzen onderhevig zijn aan dagelijkse prijsschommelingen. Het is hierdoor mogelijk dat er wijzigingen zijn t.o.v. de prijzen die u op deze site kan vinden.

Wegens de nieuwe milieuwetgeving wordt er een bijdrage van 1€ gevraagd voor bestellingen van wegwerpschotels. Wij kiezen er bewust voor om deze bijdrage niet in de basisprijs van de schotels te verwerken. Het aantal bijdrages wordt bepaald aan de hand van het aantal schotels dat nodig is voor uw bestelling. Er kan gekozen worden voor inox schotels met waarborg, dan is de bijdrage niet verschuldigd. Hou er wel rekening mee dat het aantal inox schotels beperkt is.

U kan cash, met Bancontact, Bancontact App of Payconiq betalen.

Gelieve ons zo veel mogelijk informatie te geven over uw wensen en alle gevraagde informatie in te vullen:

Als u een schotel bestelt: wegwerp of schotel met waarborg?
Als u oesters bestelt: welke, de grootte en moeten deze OPEN gemaakt worden?
Als u kreeften bestelt (standaard is een Canadese kreeft van +/- 600 gram): gekookt, gesneden of beide of wenst u eventueel een grotere kreeft of een Europese kreeft?