BUSINESS TO BUSINESS

Garnaal- en kaaskroketten op maat van de klant
Voor de horeca biedt Vishandel Depaepe een nieuw concept aan: de ambachtelijke kroket ‘op maat’.
Wij bespreken uw wensen betreffende KWALITEIT (grootte, gewicht, vorm, aantal garnalen, soorten kaas, korst, verpakking) en uw wensen naar FOOD COST toe en creëren uw exclusieve kroket.
U koopt bij ons niet gewoon de kroket die wij lekker en goed vinden, maar UW KROKET IN UW EIGEN STIJL.
Wij produceren alles van basis- tot eindproduct in eigen atelier en enkel met goede producten. Er worden geen additieven of bewaarmiddelen toegevoegd.

Uitvoeren van tijdrovende mise en place
Wij werken al een tijdje samen met enkele vooraanstaande restaurants uit Knokke-Heist voor het uitvoeren van taken die tijdrovend zijn en dus veel personeelskosten met zich meebrengen. Deze zaken kunnen het zich op deze manier veroorloven om met producten te werken (in volumes) die anders onhaalbaar zouden zijn.
Enkele voorbeelden: pellen van langoustines, pellen van garnalen, uithalen van alikruik of wullocks, kuisen van handgedoken coquilles, fumets en bouillons maken volgens uw recept, vis fileren en portioneren. Alles kan ook verpakt worden naar uw wensen, vacuüm indien nodig.
U kan op deze manier besparen op personeelskosten en werken met producten die u normaalgezien niet in grote aantallen kan gebruiken, maar u hoeft niet te besparen op kwaliteit.

LEVERING elke dag en GRATIS in Knokke-Heist