Schotels

Koude schotels

Visschotel Depaepe
Tomaat garnaal, gestoomde zalmfilets, eitje gevuld met krab, eitje gevuld met tonijn, gerookte zalm en kreeftgarnalen met groentengarnituur en sausjes
€28,50/p.p.
Met ½ kreeft: dagprijs

Visschotel Depaepe ‘Deluxe’
Tomaat met handgepelde garnaaltjes, gestoomde zalmfilets, gerookte zalm, gerookte heilbot, gerookte rivierpaling, kreeftgarnalen en een eitje gevuld met krab met groentegarnituur en sausjes
€38,50/p.p.
Met ½ kreeft: dagprijs

Kreeft Belle-Vue
groentegarnituur en sauzen
Aan dagprijs + €6,00 per kreeft

Noorse schotel
Wij selecteren voor u een assortiment ambachtelijk gerookte vis: zalm, heilbot, paling, forel, zeepaling, makreel en sprot met groentegarnituur en mierikswortelsausje
€23,00/p.p.

Visfondue – gourmet
Wij selecteren voor u een assortiment van de beste vis volgens het aanbod van de dag. Er zijn 2 warme sauzen en 1 koude saus inbegrepen. Voor de fondue wordt visfumet voorzien.
Netjes zijn te koop in de winkel
€27,00/p.p.
met groenteschotel aan €5,00/p.p.
— Netjes te koop en toestel te huur in de winkel

Fruits de Mer

Zeevruchtenschotel
½ kreeft, krabbepoten, 3 creuses , kreukels, wulken, scampi’s, kreeftgarnalen, Zeebrugse garnalen en sausjes
€41,50/p.p.

Zeevruchtenschotel ‘Royal‘
1 kreeft, krabbepoten, 2 platte oesters, 2 creuses , gamba, kreukels, wulken, kreeftgarnalen, Zeebrugse garnalen en sausjes
€59,50/p.p.

NIEUW! Schaaldierenschotel
½ kreeft, krabbepoten, gamba, kreeftgarnalen, langoustines, Zeebrugse garnalen en sausjes
€40,00/p.p.
Bij de zeevruchtenschotels kunt u kiezen voor een groentengarnituur aan 3,50 € pp

Kreeftbereidingen

Thermidor: ½ kreeft gegratineerd met lichte mosterdsaus 19,75 €/st
Waterzooi: ½ kreeft met licht romige witte wijn saus & fijne groenten19,75 €/st
Op wijze van de chef: ½ kreeft met witte wijn saus & verse tuinkruiden 19,75 €/st
Depaepe: ½ kreeft met een romige pernodsaus19,75 €/st
Armoricaine: 1 volledige kreeft, gebakken en geflambeerd,
met getomateerde dragonsaus
43,50 €/st
Kreeft v/h Huys: 1 volledige rauwe kreeft, doorgesneden, gemarineerd in olijfolie
extra vierge met verse tijm, citroen en szechuanpeper (zelf bereiden in de oven)
39,50 €/st
Alle bereidingen met wilde rijst of pasta inbegrepen
Noordzeekreeft op aanvraag

Oesters

Utah Beach oester van Patrick Liron – Normandië
Pousse en claires van le Chateau d’Oléron – Ile d’Oléron
Creuses III van Salm – Grevelingen
Gillardeau oester Nr3 – Normandië
Platte oester 2°, 3° of 4° van Salm – Grevelingen
Platte Bélon oester van JJ Cadoret – Bélon rivier – Bretagne

Oester Tasting
2 creuse III Salm, 2 Gillardeau, 2 Pousse en claires, 2 Utah Beach, 2 Platte Bélon
= + 2 Platte 3° Salm gratis (enkel kerst en nieuwjaar) aan dagprijs

Alle oesters aan dagprijs
Alle oesters worden gratis en op bestelling opengemaakt.